مجموعه رایکا شما را به خرید بهترین محصولات گیلاس و آلبالو و هلو و….. دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خریداران عمده انواع آلو بخارا

آنچه در این مقاله می خوانید...

مراحل خشک کردن سنتی آلو بخارا را توضیح دهید؟طعم بی نظیر آلو بخارا مشهدمصارف مختلف آلو بخاراروش تهیه آلو بخارا چرا آلو بخارا برای پوست بسیار مفید است؟راهنمای خرید آلو بخارا با کیفیت و درجه یکبزرگ ترین خریداران آلو بخارا بسته بندی شده در فروشگاه مرکزی

آلو بخارا یکی از خشکبارهایی است که طعم فوق‌العاده ای دارد. این خوراکی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی نیز است. افراد بسیاری در سراسر جهان آن را به خوبی می‌شناسند و به شکل‌های گوناگون استفاده می‌کنند. یکی از بزرگترین تولید کنندگان این محصول در ایران شهر مشهد است. آلو بخارای مشهد از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. خریداران آلو بخارا می‌توانند مرغوبترین آلو بخارای مشهد را به صورت عمده تهیه نمایند. کافی است این مطلب را دنبال کنند. خریداران عمده انواع آلو بخارا

مراحل خشک کردن سنتی آلو بخارا را توضیح دهید؟

مراحل خشک کردن سنتی آلو بخارا را توضیح دهید؟

آلو میوه ای تابستانی و بسیار پرطرفدار است به همین علت برای استفاده از آن در فصل‌های دیگر آن را با روش‌های مختلف خشک می‌کنند. همه ی انواع آلوها مانند آلو زرد، آلوی سیاه و … را می توان خشک کرد.

خشک کردن سنتی یکی از ساده‌ترین و سالم ترین روش‌های تهیه ی آلو خشکه است. معمولا در این روش، برای خشک کردن آلوها از هیچ ماده شیمایی استفاده نشده و تنها از انرژی خورشید بهره گرفته می‌شود.

برای این منظور ابتدا آلوهایی که گوشتی و شیرین باشد را انتخاب نموده و به دقت آنها را می‌شویند.

در مرحله ی بعدی باید پوست آلوها جدا شود.

اگر پوست آلوها به راحتی قابل جدا شدن باشد از این مرحله عبور کرده اما اگر جدا کردن پوست به راحتی امکان‌پذیر نباشد می توان آن‌ها را جوشاند یا به مدت یک شبانه روز در ظرفی از محلول آب و نمک قرار داد.

البته آلوها را نباید زیاد جوشاند زیرا نرم و له می‌شوند؛ تنها به اندازه ای که پوست، قابل جدا شدن باشد کافی است.

بعد از جوشاندن باید صبر کرده تا آلوها سرد شوند و بعد پوست آن‌ها را جدا نموده و با فاصله روی یک سینی قرار می‌دهند.

البته افرادی که این کار را به صورت حرفه ای انجام می‌دهند از طبق‌های چوبی با یک روکش توری به این منظور استفاده می‌کنند. 

در نهایت این ظرف‌ها را به گونه ای در مقابل نور خورشید قرار می‌دهند که با زمین نیز تماس نداشته و هوا به خوبی از آن عبور  کند. بسته به میزان تابش آفتاب این کار ممکن است دو تا سه روز یا بیشتر طول بکشد.

باید دقت شود که آلوها بیش از حد خشک نشوند.

طعم بی نظیر آلو بخارا مشهد

آلوها از نظر طعم، رنگ و اندازه با هم تفاوت دارند. انواع مختلف آن شامل آلو سیاه، زرد، بخارا، قطره طلا، کوهی، برقانی و … است. آلو بخارا میوه ای با رنگ بنفش سیر است اما گوشت زرد رنگی دارد. برخی از افراد معتقدند آلو بخارا همان آلو زرد است که به آلو قطره طلا معروف است؛ اما به طور کلی به آلوی خشک شده نیز آلو بخارا گفته می‌شود. 

میوه ی آلو در بسیاری از مناطق جهان تولید می‌شود. چین، آمریکا، ایتالیا، ترکیه، هند و ایران تعدادی از بزرگترین تولید کنندگان این میوه در سراسر دنیا هستند. 

جالب است بدانید که این میوه در داخل ایران بیشتر در شهر «خرو» واقع در استان خراسان رضوی تولید می‌شود و به همین دلیل این منطقه به قطب تولید آلو در ایران معروف است.

همچنین آلو در روستاهای شهر مشهد نیز با کیفیت بی نظیر پرورش می‌یابد و آلوی خشک این منطقه بسیار معروف است. در واقع آب و هوا و شرایط اقلیمی این منطقه به گونه ای است که آلوهای تولید شده در آن کیفیت و طعم فوق‌العاده ای دارد.

میوه آلو بخارا در فصل تابستان می‌رسد و برداشت آن از اواسط تابستان شروع شده و تا اوایل پاییز ادامه دارد. پس از جمع‌آوری، مقداری از آن را به صورت تازه مصرف کرده و مابقی را به روش‌های سنتی یا صنعتی خشک می‌کنند.

در روستاهای استان خراسان رضوی اغلب این میوه توسط مردان روستا برداشت شده و سپس توسط زنان به ترتیبی که در قسمت قبل گفته شد یعنی به روش سنتی خشک می‌شود.

آلو بخارا مشهد طعم و کیفیت بسیار خوبی داشته و به همین علت طرفداران بسیاری نیز دارد. این خشکبار در مشهد به صورت عمده تولید و عرضه می‌گردد و به دلیل کیفیت بسیار خوبی که دارد به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شود.

مصارف مختلف آلو بخارا

مصارف مختلف آلو بخارا

آلو را می توان به شکل‌های مختلفی مصرف نمود. افراد معمولا آن را به صورت میوه ای تازه و خوشمزه، به همراه سالاد و یا به صورت مربا، کمپوت، لواشک و آلو خشک مصرف می‌کنند. 

آلو بخارا یا همان آلوی خشک طعمی ترش و شیرین یا به عبارتی ملس دارد؛ به هر حال طعم آن دلنشین است و به شکل‌های مختلفی مصرف می‌شود. برخی از مصارف آلو بخارا شامل موارد زیر است:

استفاده از آلو بخارا به عنوان یک میان وعده: آلو خشک را می توان به عنوان یک ماده ی مغذی و خوش طعم به تنهایی مصرف نمود. این ماده سرشار از مواد مغذی بوده و به خوبی می‌تواند جایگزین تنقلات مضر شود.

آلو بخارا در سالاد: برخی افراد با استفاده از ترکیب آلو خشک با مواد دیگر مانند گردو، نوعی سالاد تهیه نموده و آن را به این شکل مصرف می‌کنند. 

آلو بخارا در غذا: آلو بخارا در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی به کار می‌رود. استفاده از آلو بخارا در غذا، به آن طعم بی نظیری می‌بخشد. همانطور که می‌دانید در بیشتر خورشت‌های ایرانی، کوفته و آش از این خشکبار خوشمزه استفاده شده است. البته مردم کشورهای دیگر دنیا نیز از آن به شکل‌های مختلف در غذاهای خود استفاده می‌کنند.

آب آلو بخارا: برای تهیه ی آب آلو بخارا آن را در مقدار معینی آب خیس می‌کنند و یا آلوهای خشک را می‌جوشانند سپس مخلوط بدست آمده را از صافی رد کرده به این ترتیب آب آلو بخارا حاصل می‌شود. این نوشیدنی خوشمزه خواص فراوانی دارد.

ترشی آلو بخارا: برخی افراد با استفاده از آلوهای خشک، ترشی درست کرده و آن را به این صورت مصرف می‌کنند.

آلو بخارا در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد و افراد خوراکی‌های متنوعی با آن درست کرده اند.

روش تهیه آلو بخارا

همانطور که گفته شد برای تهیه ی آلو بخارا، میوه ی آلو را خشک می‌کنند. این کار به روش‌های مختلفی قابل انجام است. یکی از دلایل متفاوت بودن آلوهای خشک، مربوط به نحوه ی خشک کردن آن‌ها است. معمولا خشک کردن آلو بخارا به دو روش سنتی و صنعتی انجام می‌شود. البته خشک کردن میوه به هر روشی که باشد باید با رعایت نکات بهداشتی صورت گیرد.

تهیه ی آلو بخارا به روش سنتی در قسمت‌های قبلی توضیح داده شد. لازم به ذکر است که آلوهای خشک شده به روش سنتی ماندگاری بالایی ندارند و باید به سرعت مصرف شوند.

خشک کردن آلو به روش صنعتی به صورت زیر انجام می‌شود:

همانند روش سنتی ابتدا پوست آلوها جدا می‌شود. سپس آن‌ها را روی سینی‌های مشبک می‌چینند و این سینی‌ها را در دستگاه خشک کن قرار می‌دهند تا در یک محیط بسته با دمای 60 درجه، رطوبت موجود در آلوها به میزان 8 درصد برسد. در این روش آب موجود در میوه به آرامی تبخیر شده و کیفیت و رنگ آن به خوبی حفظ می‌شود. خشک کردن میوه‌های آلو به این روش ممکن است یک شبانه روز به طول بیانجامد.

گاهی برای تولید آلو بخارا از تیزاب استفاده می‌کنند.

روش‌های سنتی برای تهیه ی آلو خشک معمولا زمانبر است و ممکن است میوه‌ها در حین خشک شدن فاسد شوند؛ بنابراین از تیزاب برای سرعت بخشیدن به فرآیند خشک کردن آن‌ها بهره می‌گیرند. در این روش میوه‌ها پس از برداشت حدود یک دقیقه در محلول تیزاب قرار داده می‌شوند و سپس آبکشی شده و با استفاده از نور خورشید یا روش‌های دیگر خشک می‌شوند. آلو بخارایی که به این روش تولید می‌شود ظاهر بسیار خوب، سطح روغنی و رنگ روشن دارد.

پس از اینکه میوه‌های خشک شده آماده شد آن‌ها را بسته بندی کرده و روانه بازار می‌کنند.

چرا آلو بخارا برای پوست بسیار مفید است؟

چرا آلو بخارا برای پوست بسیار مفید است؟

آلو بخارا علاوه بر طعم خوبی که دارد سرشار از مواد مغذی نیز است. این خشکبار حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، کربوهیدرات و … است. مصرف مقداری از آن در روز، می‌تواند نیاز بدن به این مواد را به خوبی برطرف نماید.

از دیدگاه طب سنتی آلو بخارا دارای طبعی سرد و تر است. مصرف آن برای حفظ سلامتی و پیشگیری از برخی بیماری‌ها بسیار مفید است. استفاده از آلو بخارا برای رفع یبوست، کاهش وزن، استحکام استخوان‌ها، تقویت قوه ی بینایی، کاهش فشار خون، کاهش حرارت بدن، پیشگیری از انواع سرطان‌ها و بسیاری موارد دیگر توصیه شده است. البته باید توجه داشت که همانند همه ی خوراکی‌های دیگر باید در مصرف آن تعادل را رعایت نمود. 

مصرف آلو بخارا برای پوست اهمیت ویژه ای دارد در واقع مصرف این خشکبار پوست را سالم و جذاب می‌کند.

آلو بخارا حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده که این مواد، از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و به این ترتیب مانع از چروک شدن آن می‌گردد به علاوه حالت ارتجاعی پوست را زیاد می‌کند و به این ترتیب در حفظ جوانی پوست نقش موثری دارد. 

همچنین مواد موجود در آن از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید و آفتاب سوختگی محافظت می‌کند.

خواص ضد التهابی آن باعث انعطاف بیشتر پوست شده و مانع از چین و چروک و ایجاد جوش و آکنه در صورت می‌شود.

آب آلو بخارا نیز به اندازه خود آن برای پوست مفید است. نوشیدن آب آن باعث می‌شود رنگ پوست بهبود یافته و یکدست گردد. علاوه بر آن باعث استحکام پوست می‌گردد.

مصرف آلو بخارا باعث بهبود زخم‌ها می‌شود و اثرات آن را از بین می‌برد؛ همچنین به رویش پوست جدید بسیار کمک می‌کند.

کسانی که به سلامت پوست خود اهمیت می‌دهند و نگران چروک شدن آن هستند بهتر است این ماده ی مغذی را در رژیم غذایی خود جای دهند.

راهنمای خرید آلو بخارا با کیفیت و درجه یک

تنوع آلو بخارا در بازار بسیار زیاد است. انواع مختلف آن بسته به منطقه ی تولید آلو، نحوه ی خشک کردن و … کیفیت‌های مختلفی دارند. این موضوع می‌تواند هنگام خرید کمی گیج کننده به نظر برسد؛ طبیعتا کسی دوست ندارد محصول بی کیفیت خریداری نماید، به خصوص اگر این محصول به منظور صادرات خریداری می‌شود باید بسیار با کیفیت باشد؛ بنابراین لازم است راهنمای خرید آلو بخارا که شامل ویژگی‌های آلو بخارای با کیفیت است را شناخته تا دچار این مشکل نشویم. 

مشخصات آلو بخارای مرغوب به شرح زیر است:

  • آلو بخارا باید تقریبا دایره ای شکل باشد.
  • گوشت آن به میزان مناسب باشد و به گونه ای نباشد که هسته ی آن نمایان باشد.
  • همانطور که گفته شد آلو بخارا به روش‌های مختلف خشک می‌شود. آلوهایی که به روش سنتی در برابر آفتاب خشک می‌شوند رنگ قهوه ای تیره دارند و آلوهایی که به روش صنعتی یا تیزابی خشک می‌شوند زرد رنگ هستند؛ به هر حال نباید رنگ آن کدر باشد.
  • طعم آلو بخارا نیز نباید به گونه ای باشد که مزه ی ترشیدگی بدهد. البته نباید طعم ماندگی هم داشته باشد. آلو بخارای تازه و مرغوب طعم ملسی دارد.
  • آلو بخارای با کیفیت معمولا بوی خاصی ندارد. البته انواع تیزابی آن ممکن است کمی بوی تیز داشته باشند.
  • هنگام خرید توجه شود که دانه‌های کرم خورده یا آفت زده در آن وجود نداشته باشد.

توجه شود آلوهایی که به روش تیزابی خشک شده اند رنگ و لعاب بیشتری دارند اما نباید تصور شود که آلوهای خشک شده به روش سنتی کیفیتی ندارند؛ به هر حال هر یک از موارد ذکر شده طرفداران خود را دارد.

برای یک خرید رضایت بخش، توجه به موارد ذکر شده ضروری به نظر می‌رسد.

بزرگ ترین خریداران آلو بخارا بسته بندی شده در فروشگاه مرکزی

بزرگ ترین خریداران آلو بخارا بسته بندی شده در فروشگاه مرکزی

همانطور که گفته شد آلو بخارا یکی از خشکبارهای پر طرفدار در سراسر دنیا است. طرفداران آن محدود به گروه خاصی نبوده بلکه افراد بسیاری در هر رده سنی از کودکان تا افراد بزرگسال این خشکبار خوشمزه را می‌پسندند؛ با این وجود معمولا افراد هنگام تهیه ی این محصول دچار تردید بوده زیرا همواره نگران بهداشتی بودن آن هستند. 

خوشبختانه امروزه این محصول به صورت کاملا بهداشتی، با روش‌های ذکر شده، توسط تولید کنندگان آماده و عرضه شده است. بزرگترین تولید کنندگان داخلی این محصول استان‌های خراسان، آذربایجان شرقی، اصفهان و سمنان است.

برای تهیه ی با کیفیت ترین آلو بخارا باید آن را از فروشندگان معتبر خریداری نمود به این ترتیب دیگر نگران بهداشتی بودن محصول نیز نخواهید بود.

این خشکبار در درجه‌های کیفی گوناگون ارائه شده است. برخی از آن‌ها بسیار مرغوب هستند به گونه ای که به کشورهای دیگر مانند پاکستان، عراق، آذربایجان و حتی برخی کشورهای اروپایی هم صادر می‌شوند.

محصولات این شرکت‌ها معمولا به صورت بسته بندی شده در اندازه‌های گوناگون به فروش می‌رسد.

قیمت انواع مختلف آلو بخارا نیز با هم متفاوت است؛ بنابراین جهت آگاهی از قیمت‌ها و همچنین خرید آلو بخارا می توان با فروشندگان اصلی این محصول ارتباط برقرار نمود.

خرید بدون واسطه و عمده باعث می‌شود این محصول با قیمت ارزان تهیه شود.

خریداران آلو بخارا معمولا صاحبان فروشگاه‌های بزرگ، صاحبان صنایع غذایی، سوپر مارکت‌ها، افراد معمولی و … هستند.

مدیریت فروش مجموعه: مهندس تاجیک

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه رایکا شما را به خرید بهترین محصولات گیلاس و آلبالو و هلو و….. دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید